Ansættelsesprocessen

Ledige stillinger hos Novo Nordisk opslås på vores jobsite. Ansøgningsfristen fremgår altid af stillingsopslaget.

Ansøgninger til opslåede stillinger skal sendes online via linket nederst i alle jobbeskrivelser. Du modtager en kvittering, når du har sendt din ansøgning.

Din ansøgning

Din ansøgning bør indeholde to dele: Et følgebrev og et CV.

Ansøgningen

Selve følgebrevet giver dig mulighed for at beskrive, hvorfor du er den rette for netop dette job. Følgebrevet er vores første indtryk af dig, og det er dér din personlighed kan skinne igennem.

Forsøg derfor at rette følgebrevet mest muligt mod det specifikke job. Hvis du ansøger mere end én stilling, skal du omhyggeligt omskrive hvert følgebrev, så det retter sig mod den konkrete stilling.

Du kan skille dig ud blandt de andre ansøgere ved at fortælle, hvordan dine kompetencer matcher kravene til det job, du er interesseret i. Du skal ikke indsætte en lang liste over dine positive karaktertræk, men begrunde, hvorfor du er den rette til jobbet.

CV'et

Dit CV giver os mulighed for at få et mere detaljeret kendskab til din karriere og faglige kvalifikationer. Vi foretrækker et CV, som kort og præcist beskriver din professionelle karriere med særlig fokus på de aspekter, du betragter som mest relevante i forhold til den stilling, du søger.

CV’et bør indeholde dine personlige data (navn, adresse, e-mail og telefonnummer) samt din uddannelsesmæssige baggrund og praktiske erfaring fra tidligere job.

Vedlæg også kopi af eksamensbevis og andre relevante uddannelsesmæssige kvalifikationer som bilag til CV'et.

Jobsamtalernes forløb

Jobsamtalerne giver dig i lige så høj grad mulighed for at lære os at kende, som det giver os mulighed for at lære dig bedre at kende. I den sidste ende handler det om, at vi gerne vil vide, om vi sammen kan opbygge stærke og succesrige arbejdsrelationer.

Du vil som regel deltage i 2-3 jobsamtaler, inden du eventuelt bliver tilbudt et job.

Forberedelse til jobsamtalen

Vi foreslår, at du indhenter relevant information om Novo Nordisk og vores forretningsområder inden jobsamtalen. Du kan f.eks. se vores brochurer og hjemmeside, søge i nationale og internationale medier, og hvis du kender nogen, som arbejder her, kan du også ad den vej få meget relevant information om os.

Du kan også forberede dig til jobsamtalen ved at tænke på, hvilke resultater du tidligere har opnået, som kan vise noget om de kompetencer og kvaliteter, vi har stillet som krav i stillingsopslaget. Forsøg at komme i tanke om konkrete eksempler. Overvej også, hvad du vil spørge os om til jobsamtalen.

Jobsamtalen

Formålet med jobsamtalen er at finde ud af, hvordan du passer ind i vores kultur og organisation, og hvad du kan bidrage med i det job, du søger. Vi vil også gerne vide, hvorfor du vil arbejde hos Novo Nordisk, og hvorfor du tror, du vil få succes i jobbet.

Forsøg under jobsamtalen at forklare, hvordan du kan bidrage til vores aktiviteter med konkrete eksempler på, hvad du kan tilføre jobbet. Og husk endelig at stille spørgsmål. Det er vigtigt, at du føler dig tilstrækkelig informeret til at kunne træffe en kvalificeret beslutning, hvis du får tilbudt jobbet.

Evalueringsværktøjer

Ved nogle stillinger kombinerer vi jobsamtalen med andre evalueringsværktøjer.

Det kan f.eks. være business cases, færdighedstest og/eller evaluering af dine personlige kompetencer.

Vi benytter altid evalueringsmetoder, der er i overensstemmelse med etiske standarder – vi behandler alle resultater fortroligt og opbevarer dem i overensstemmelse med persondatalovgivningen og anden lokal lovgivning.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål om evalueringsværktøjerne i forbindelse med jobsamtalerne.

Alle ansøgninger og evalueringsresultater tilintetgøres efter seks måneder.

 

Jobmuligheder i Novo Nordisk

Novo Nordisk er en fokuseret lægemiddelvirksomhed og en af verdens førende virksomheder inden for diabetesbehandling. Vi tilbyder globale jobmuligheder inden for forskning og udvikling, produktion, marketing og salg samt de koncernfunktioner, der er nødvendige for at indgå i partnerskaber og støtte en international virksomhed i stadig udvikling.

Vi har brug for medarbejdere med forskellige baggrunde og kompetencer for at sikre virksomhedens fortsatte succes. Medarbejdere, der er de bedste indenfor deres område, som er åbne overfor forskellige kulturer, og som ikke er bange for at udfordre sig selv eller andre.
 

Find dit ønskejob

Her på vores jobsite tilbyder vi råd og vejledning til din ansøgning og introducerer dig til vores rekrutteringsproces. Her kan du finde din karriere - en karriere der gør en forskel for andre mennesker - enten på vores hovedkontor i Danmark eller et andet sted i verden.

Gå ind på vores jobsite, og send en ansøgning til den eller de stillinger, der interesserer dig. Hvis du tilmelder dig vores jobagent, modtager du en e-mail, hver gang en ny stilling matcher dine ønsker. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

 

Jobagent

Du kan søge om en ledig stilling nu eller tilmelde dig vores jobagent, så du får besked om kommende ledige stillinger indenfor dit fagområde.

Se også stillingsopslag fra vores datterselskaber på de lokale hjemmesider. Du finder links til vores datterselskaber her: Globale kontorer.

 

Jobagent

Du kan tilmelde dig vores jobagent ved at vælge imellem nedenstående kategorier. Herefter vil du modtage en e-mail hver gang en stilling, der matcher dine ønsker bliver slået op her på sitet.

Registrer dig til jobagenten.

Fakta

Hovedkontor: Danmark

Globalt: Internationale produktionsanlæg i seks lande.
Datterselskaber eller kontorer i 77 lande

Produktområder: Diabetesbehandling
Blødningsbehandling (NovoSeven®)
Væksthormonbehandling
Hormonbehandling (HRT)

Antal medarbejdere: 
Mere end 42.000