Værktøjsmagerlærling

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i løbet af 3½ år som lærling i Novo Nordisk. Igennem dit uddannelsesforløb vil du arbejde i forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Din læretid vil blive et godt springbræt for din videre karriere.

Hvem er du?

Du skal gå/have gennemført grundforløb 2 med speciale som værktøjsmager, før vi kan give dig en læreplads som værktøjsmager. Kan du samtidig vise initiativ, ansvarlighed, selvstændighed og lysten til at arbejde i team, har du gode chancer for at starte som elev hos os.

Hvad laver en værktøjsmagerlærling?

En værktøjsmager i Novo Nordisk bygger de hjul, vi andre holder i gang. Du kommer til at arbejde med alt fra dreje- og fræseopgaver, håndslibning, programmering og betjening af CNC-styrede maskiner, tråd- og sænkgnistbearbejdning, elektrodefremstilling osv.

Som alle andre steder i Novo Nordisk kommer du til at arbejde i et team, hvor du i høj grad selv kan planlægge din arbejdsdag.

Fremtidsmuligheder

Vi regner med, at der bliver brug for værktøjsmagere i lang tid fremover. Selv om en læreplads hos os ikke er en garanti for et job, håber vi, at de fleste af vores lærlinge får et job hos os, når de er udlærte.

Værd at vide

Minimumskrav
Du skal have gennemført grundforløb 2 som værktøjsmager

Varighed
3½ år

Næste periode for ansøgninger vil være  foråret 2020,  med start 1. sep. 2020.

 


Uddannelsesoversigt

På denne side får du nemt og hurtigt overblik over de uddannelser som vi tilbyder.

Se oversigt


Ønsker du at vide mere

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på:

elever@novonordisk.com