Økonomielev

Novo Nordisk tilbyder ikke længere stillinger som økonomielev.

Uddannelsesforløbet

Som elev hos os bliver du en del af et rotationsforløb med flere økonomielever. Rotationen betyder, at du kommer rundt i alle afdelinger lige fra bogholderi til investering. Her kan du komme i dybden med alle de forskellige funktioner og deltage i det daglige arbejde sammen med kollegerne.

I løbet af elevtiden vil du få mulighed for at komme til Indien i 4 uger og arbejde i vores datterselskab.

Du bliver tilknyttet en elevvejleder, der udarbejder en uddannelsesplan og sørger for at følge op på din uddannelse, så du altid får det bedst mulige ud af din elevplads. Samtidig får du et stort netværk af elever på tværs af faggrupper.

Vi holder nemlig både faglige og sociale arrangementer undervejs. Senere i uddannelsen kommer du på et kursus i teambuilding, hvor du lærer en masse om samarbejde. I Novo Nordisk er det nemlig en af de vigtigste evner for en medarbejder.
 

Fremtidsmuligheder

Som økonomielev i Novo Nordisk får du en bred og alsidig uddannelse og mulighed for at indgå i et dynamisk medarbejderteam med dygtige kolleger i en af landets største internationale virksomheder. Det giver dig gode udviklingsmuligheder.

Vi støtter videreuddannelse og kurser, så du kan læse HD, engelsk, akademimerkonom osv., hvis du opfylder adgangskravene.De 10 uddannelser
 

Vælg din uddannelse


Ønsker du at vide mere

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på:

elever@novonordisk.com