Et godt springbræt...

Du skal træffe et valg om din fremtid. Dit valg skal åbne nye døre for dig i arbejdslivet. Derfor skal det være fyldt med udfordringer – og oplevelser! Novo Nordisk har et elevprogram med rigtig mange muligheder.

Vi synes selv, at det er blandt landets bedste.


Det får du hos os
Først og fremmest får du en grundig faglig uddannelse. Den giver dig et godt afsæt, hvad enten du bliver hos os eller søger videre. På nuværende tidspunkt får en væsentlig del af vores elever et fast job i Novo Nordisk efter endt uddannelse.


Udvikling, ansvar og respekt
Du udvikler dig også som person. Vi giver dig ansvar og lytter til, hvad du siger. Du arbejder på lige fod med dine kolleger. Og vi respekterer dig som den, du er.


Før teorien ud i praksis
Under din elevtid vil du indgå i forløb på både skole og i virksomhed. Undervejs får du støtte fra din personlige vejleder i din afdeling. Du har mulighed for at gå til engelsk i din arbejdstid og for at supplere din elevuddannelse med akademimerkonomuddannelsen eller HD.

Drømmestart
I starten af din elevtid vil du deltage på et 2 dages intensivt introforløb i en hytte. Det er starten på et stort netværk, som bliver værdifuldt for dig senere.


Bliv en del af en global virksomhed
Som elev bliver du en del af en global koncern med mere end 42.000 medarbejdere over hele verden.

Vil du arbejde med noget, der giver mening? Novo Nordisk udvikler medicin til mennesker med kroniske sygdomme.

Du kan være med til at give dem et bedre liv. 

 


Download elevbrochure (PDF)
og få overblik over alle dine muligheder i Novo Nordisk


Uddannelsesoversigt

På denne side får du nemt og hurtigt overblik over de uddannelsesforløb som vi tilbyder.

Se oversigt