Press Releases

Novo Nordisk bygger nyt domicil i Bagsværd (VIDEO) (25. aug. 2011)

English version
Læs meddelelsen i pdf-format

Novo Nordisk investerer omkring en milliard kroner i to nye kontorbygninger med tilhørende grønt område i Bagsværd. Byggeriet forventes at skabe mere end 300 arbejdspladser under etableringen. Det nye kontorbyggeri skal huse Novo Nordisks øverste ledelse, 1.100 administrative medarbejdere og en række fælles faciliteter. Første spadestik bliver taget i oktober, og det nye domicil ventes klar til indflytning i slutningen af 2013.

Med det nye byggeri kan Novo Nordisk samle en række administrative funktioner, der i dag ligger spredt i Storkøbenhavn. Fremover vil medarbejderne blive samlet i nye, tidssvarende kontorfaciliteter i henholdsvis Bagsværd og Søborg.

“Selv om Novo Nordisk primært vil vokse uden for Danmark i de kommende år, ser vi frem til at kunne samle de administrative funktioner i Bagsværd, hvor vi har været til stede siden 1950’erne. De nye bygninger vil sikre vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at arbejde sammen på tværs af funktioner og med vores kolleger i udlandet,” siger Lars Rebien Sørensen, administrerende direktør i Novo Nordisk.

Insulinmolekylet med dets runde spiralform har været en afgørende inspirationskilde for Henning Larsen Architects. Det nye byggeri får et klart udtryk med hvide materialer kombineret med nordiske sten og træsorter. Ambitionen er at skabe et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø i tæt samspil med naturen udenfor i et elegant, enkelt og effektivt center for Novo Nordisk.

14.000 af Novo Nordisks omkring 32.000 medarbejdere arbejder i Danmark. Ud over i det københavnske område har Novo Nordisk aktiviteter i Kalundborg, Hillerød, Værløse, Måløv og Hjørring.

Om byggeriet

- Det nye domicil vil bestå af to kontorbygninger – en rund bygning på seks etager og en lavere bygning på fire etager, underjordisk parkering og et grønt område i forskellige niveauer.

- Området til det nye byggeri er på 37.000 m2 med et bebygget areal på 8.800 m2 og samlet etageareal på 50.500 m2.

- Bygningerne har et lavt energiforbrug ved hjælp af sensorer, lys og ventilation og vil opfylde 2015-energikravene for nyt byggeri.

Videomateriale og fotos til pressemeddelelsen kan findes i vores Broadcast room på novonordisk.com – Media.

Yderligere information:

Medier:

Investorer:

 

 

Mette Kruse Danielsen

Klaus Bülow Davidsen

Tlf.: 4442 3883

Tlf.: 4442 3176

mkd@novonordisk.com

klda@novonordisk.com

 

 

 

Frank Daniel Mersebach

 

Tel: 4442 0604

 

fdni@novonordisk.com

 

 

 

Lars Borup Jacobsen

 

Tel: 3075 3479

 

lbpj@novonordisk.com

  •  
Search for Danish versions and earlier news releases:

Language
Year
Month
Type
Search for:

Search
  •  
  •  

Sign up for the latest news from Novo Nordisk

SMS/e-mail

Twitter

Facebook

RSS feeds

 
  •  
  •  
Pipeline
  •  
  •  
Click here to go to the download centre to download presenations, reports or magazines
  •