Økonomielev

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i l√łbet af de 2 √•r som √łkonomielev. Gennem din elevtid kommer du til at arbejde i 4 forskellige afdelinger,¬†og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Elevuddannelsen vil blive et godt springbr√¶t for din videre karriere.

L√¶s jobopslag og s√łg senest 18.¬†januar 2015.

Hvem er du?

Vil du v√¶re √łkonomielev hos os, skal du f√łrst og fremmest have klaret din HH godt. Derudover er du god til engelsk og virkelig interesseret i tal. Og s√• tror vi p√•, at lidt erhvervserfaring er en fordel.

M√łd √łkonomielev Maria L√łvendal Andersen

Hvad laver en √łkonomielev?

I en moderne virksomhed svarer pengene til blodlegemerne i en menneskekrop. Hvis de ikke str√łmmer frit hen, hvor der er brug for dem, kan vi ikke yde vores optimale.

Uddannelsesforl√łbet

Som elev hos os bliver du en del af et rotationsforløb med flere økonomielever. Rotationen betyder, at du kommer rundt i alle afdelinger lige fra bogholderi til investering. Her kan du komme i dybden med alle de forskellige funktioner og deltage i det daglige arbejde sammen med kollegerne.

Fremtidsmuligheder

Som økonomielev i Novo Nordisk får du en bred og alsidig uddannelse og mulighed for at indgå i et dynamisk medarbejderteam med dygtige kolleger i en af landets største internationale virksomheder. Det giver dig gode udviklingsmuligheder.

Vi støtter videreuddannelse og kurser, så du kan læse HD, engelsk, akademimerkonom osv., hvis du opfylder adgangskravene.

√ėnsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen