Laborantpraktikant

Du får muligheden for at indgå i en branche, der har fingeren på pulsen, og hvor hverdagen ofte byder på nye muligheder. Vi forventer, at du har gå-på-mod og kan arbejde systematisk og struktureret samt vil bidrage til et engageret team, der brænder for at skabe gode resultater.

Hvem er du?

Du interesserer dig for kemi, fysik eller biologi og har lyst til praktisk laboratoriearbejde. Derfor har du taget en teoretisk uddannelse fra laborantskolen.

Mød laborantpraktikanter

Hvad laver en laborantpraktikant?

Verden skal analyseres - og der står laboranter bag! Du kan ikke finde mange ting i din hverdag, som ikke først har været igennem en grundig analyse i et laboratorium. Det gælder colaen, du drikker, osten, du spiser; medicinen, du indtager, tandpastaen, du bruger og meget mere.

Uddannelsesforløbet

Du bliver en del af et udfordrende og internationalt forskningsmiljø, hvor der også er plads til at have det sjovt. Din vejleder og de øvrige kolleger sørger for, at du bliver oplært i de teknikker og de apparater der er relevante for netop din afdeling.

Fremtidsmuligheder

Som udlært laborant er der mange jobmuligheder. Dine arbejdsopgaver kan variere meget inden for eksempelvis forskning eller kvalitetskontrol.

I Novo Nordisk har du gode muligheder for at skifte afdeling og få nye opgaver og udfordringer. Du har også mulighed for at videreuddanne dig, og laborantuddannelsen giver merit på visse videregående uddannelser.

Minimumskrav
Teoretisk grundforløb på laborantskolen
Varighed
1 år
Startdato
1. feb. 2016
Ansøg fra
Marts 2015

Ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen