Hvem er du

Du er ambitiøs, fuld af initiativ, brænder for kokkefaget, er kvalitetsbevidst og synes, at det er spændende at arbejde i et internationalt miljø med gæster fra hele verden. Vi leder efter personer, for hvem det er en livsstil at være kok. Så de emmer af fleksibilitet og kan tilrettelægge arbejdet selv.

Hvad laver en kok

Tror du, at du skal lave kantinemad, s√• tro om. Vores kokke fork√¶ler g√¶sterne p√• slottet Hvid√łre ‚Äď vores kursusejendom i Klampenborg. Hvid√łre har en lang og stolt tradition som ‚Äėet privat hjem‚Äô med et fremragende k√łkken. Denne tradition f√łrer vi videre sammen med den moderne kursusvirksomhed p√• det gamle lystslot i Klampenborg.

Uddannelsesforl√łbet

En uddannelse som kok varer 3½ år med skiftevis skole- og praktikperioder. Efter en skoleperiode på 20 uger begynder du på din praktik. Derefter får du tre skoleperioder a 10 uger. Desuden arrangerer vi sammen med dig et 6-måneders praktikophold på en af de bedste restauranter i København.

Fremtidsmuligheder

Hvid√łre har f√•et et godt navn i kokkemilj√łet, og vores gode kontakter kan hj√¶lpe dig til at f√• et sp√¶ndende arbejde efter endt uddannelse.

√ėnsker du at vide mere

Så er du velkommen til at kontakte en af vores elevuddannelsesansvarlige:

Anne Marie Nielsen
amn@novonordisk.com

Hanne Hansen
hhan@novonordisk.com