Kokkeelev

Hvem er du?

Du er ambitiøs, fuld af initiativ, brænder for kokkefaget, er kvalitetsbevidst og synes, at det er spændende at arbejde i et internationalt miljø med gæster fra hele verden. Vi leder efter personer, for hvem det er en livsstil at være kok. Så de emmer af fleksibilitet og kan tilrettelægge arbejdet selv.

Hvad laver en kokkeelev?

Tror du, at du skal lave kantinemad, så tro om. Vores kokke forkæler gæsterne på Hvidøre – vores kursusejendom i Klampenborg. Hvidøre har en lang og stolt tradition som ‘et privat hjem’ med et fremragende køkken. Denne tradition fører vi videre sammen med den moderne kursusvirksomhed.

Uddannelsesforløbet

En uddannelse som kok varer 3½ år med skiftevis skole- og praktikperioder. Efter en skoleperiode på 20 uger begynder du på din praktik. Derefter får du tre skoleperioder á 10 uger. Desuden arrangerer vi sammen med dig et 6-måneders praktikophold på en af de bedste restauranter i København.

Fremtidsmuligheder

Hvidøre har fået et godt navn i kokkemiljøet, og vores gode kontakter kan hjælpe dig til at få et spændende arbejde efter endt uddannelse.

Minimumskrav
Grundforløb i Mad til Mennesker
Varighed
3½ år
Startdato
Vi søger løbende

Ønsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen