Automatikteknikerlærling

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i l√łbet af 3 1/2 √•r som l√¶rling i Novo Nordisk. Igennem dit uddannelsesforl√łb vil du arbejde i forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Din l√¶retid vil blive et godt springbr√¶t for din videre karriere.

L√¶s jobopslag og s√łg senest 31. oktober 2014.

Hvem er du?

Du har gennemført grundforløbet i Strøm, styring og IT fra en teknisk skole. I stedet for at vente på, at nogen sætter dig i arbejde, kaster du dig selv over de ting, der skal ordnes. For du tager initiativet samtidig med, at du er en holdspiller, som forstår, at rutineopgaver også er en del af en normal arbejdsdag.

Hvad laver en automatikteknikerlærling?

En automatikgtekniker er automatik- og procesområdets ‘multikunstner’. Du kommer til at arbejde med lidt af hvert inden for smede-, industritekniker- og elektrikerfaget.

Uddannelsesforl√łbet

I Novo Nordisk er du med til at stille maskinanlæg som f.eks. industrirobotter op. Du lærer at regulere og programmere dem. En vigtig daglig opgave er at sørge for, at maskinanlæggene fungerer perfekt. Så justering, reparation, vedligeholdelse og kontrolmålinger er en del af hverdagen.

Fremtidsmuligheder

Teknologi bliver vigtigere og vigtigere for produktionen, så fremtiden byder på masser af arbejde og udfordringer for dygtige mennesker inden for automatik- og procesområdet.

√ėnsker du at vide mere

Du er velkommen til at kontakte elevuddannelses-ansvarlig Sissel Henriksen